Doorstromer

Doorstromen zonder zorgen

Als je al een huis hebt maar wilt verhuizen naar een nieuwe woning, behoor je tot de groep doorstromers. De grote vraag is vaak welke stappen je nu het beste kunt nemen. Het is raadzaam om eerst een financieel adviesgesprek te plannen om inzicht te krijgen in je mogelijkheden.

Je wilt graag weten wat je kunt doen zodra je huidige woning is verkocht. Misschien overweeg je zelfs om niet te wachten tot je huis is verkocht, maar wil je nu al een voorlopig koopcontract tekenen. We adviseren je graag over al deze vragen.

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys voor jou kan betekenen? Maak  een afspraak waarin we jouw mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening.

Voor jou lopen we graag een stapje harder

Snel op gesprek

Altijd vakkundig advies

Waarom heb je persoonlijk advies nodig?

Als je al een hypotheek hebt lopen, is het belangrijk om te onderzoeken wat voor jou de beste opties zijn. Vooral als je huidige hypotheek al voor 1 januari 2013 is afgesloten. Vanaf die datum zijn er ingrijpende veranderingen doorgevoerd in de hypotheekregels. Hieronder lees je slechts enkele van de aanpassingen die sinds 1 januari 2013 zijn ingevoerd. Omdat je al een hypotheek had, val je onder overgangsregelingen. Deze regelingen bepalen welke regels wel en niet op jou van toepassing zijn. Het vereist nauwkeurig maatwerkadvies, aangezien geen enkel advies op basis van de overgangsregelingen hetzelfde is. Als doorstromer heb je echt behoefte aan specialistisch maatwerk.

Aanpassingen sinds 1 januari 2013:

  • Het aantal hypotheekvormen is teruggebracht naar 2.
  • Het recht op hypotheekrenteaftrek is beperkt.
  • Regels met betrekking tot lopende spaarhypotheken zijn strenger geworden.
  • Het maximale bedrag aan aflossingsvrije hypotheek is verlaagd.
  • Het maximale hypotheekbedrag is afhankelijk van inkomen en woningwaarde minder geworden.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat jouw belang altijd centraal. Wij willen je graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin jij als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

Hier kun je de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:

Wij begeleiden jou van woning tot woning

Voor doorstromers is het cruciaal om goed advies te krijgen bij de aankoop van een nieuwe woning. Het begint niet alleen met het correct leggen van de puzzelstukjes, maar vooral met het verzamelen van alle benodigde stukjes. Samen met jou zorgen we ervoor dat alle relevante informatie beschikbaar is, zodat we je een volledig overzicht kunnen geven van de mogelijkheden. Op basis van dat overzicht kun je weloverwogen beslissingen nemen over de stappen die je wilt nemen. Als je eenmaal een voorlopig koopcontract hebt getekend, zullen wij bemiddelen met de geldverstrekker die het best bij jouw specifieke situatie past. Op deze manier kun jij je richten op de leuke aspecten van het kopen van een nieuwe woning.