Gepensioneerd

Zonder zorgen met pensioen

Wanneer je de respectabele leeftijd hebt bereikt van 65, heb je volgens de Nederlandse wet de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Momenteel schuift die looptijd maandelijks op, waardoor de meeste Nederlanders uiteindelijk met pensioen zullen mogen op de leeftijd van 67. Wanneer je met pensioen bent, is de kans groot dat je nog een aantal keer gaat verhuizen in jouw leven.

De vraag of kopen op deze leeftijd nog mogelijk en verstandig is, is een vraag die wij heel vaak krijgen. Voor gepensioneerden zijn er nog volop mogelijkheden om een woning te kopen én om een hypotheek af te sluiten. Het is wel van belang om in dat geval heel goed naar de wensen te kijken die men heeft. In eerste instantie is het van belang om goed te kijken welke optie het beste bij je past: kopen of huren?

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys voor jou kan betekenen? Maak  een afspraak waarin we jouw mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening.

Voor jou lopen we graag een stapje harder

Snel op gesprek

Altijd vakkundig advies

Waarom een woning kopen als gepensioneerde?

De levensfase als gepensioneerde biedt een uitgelezen kans om je woonomstandigheden aan te passen aan je behoeften en volop te genieten van een levensloopbestendige woning.

Een van de belangrijkste redenen om een huis te kopen als gepensioneerde is de mogelijkheid om aangepast te wonen. Door te investeren in een gelijkvloerse woning of met specifieke voorzieningen zoals handgrepen, breng je comfort en gemak in je dagelijks leven. Dit minimaliseert fysieke inspanningen en vermindert de kans op ongelukken, waardoor je je onafhankelijkheid behoudt.

Bovendien biedt het kopen van een huis in je pensioenjaren de gelegenheid om je woning volledig aan te passen aan je levensstijl. Je kunt kiezen voor een locatie dicht bij voorzieningen zoals winkels, gezondheidszorg en recreatiemogelijkheden, waardoor je gemakkelijker toegang hebt tot alles wat je nodig hebt en graag doet.

En laten we het plezier niet vergeten! Je hebt hard gewerkt tijdens je carrière, en nu is het tijd om te ontspannen en te genieten van deze levensfase. Een eigen huis biedt een veilige en vertrouwde omgeving om dit te doen. Je kunt je nieuwe woning personaliseren, van een prachtige tuin genieten, of zelfs overwegen om een droomhuis te creëren dat past bij je passies en interesses.

Kortom, het kopen van een huis als gepensioneerde gaat verder dan alleen een dak boven je hoofd. Het gaat om het creëren van een comfortabele en aangename omgeving waarin je ten volle kunt genieten van je pensioenjaren. Het is een investering in je welzijn en geluk, en een manier om deze levensfase ten volle te benutten.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat jouw belang altijd centraal. Wij willen je graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin jij als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

Hier kun je de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:

't Zeeuwse Hypotheek Huys biedt inzicht
in jouw mogelijkheden

Wanneer je moet beslissen of je je nieuwe woning wilt huren of kopen, kun je rekenen op het advies van onze experts. We gaan samen met jou kijken naar je financiële situatie en toekomstplannen, zodat we de beste optie voor jou kunnen bepalen. Als blijkt dat kopen de juiste keuze is, zullen we samen met jou een advies opstellen waarin alle mogelijkheden voor de aankoop van je nieuwe woning worden besproken.

Het is van groot belang dat je een weloverwogen keuze maakt bij de aankoop van je nieuwe woning, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Zodra we weten hoe je je hypotheek wilt afsluiten, zullen we samen op zoek gaan naar de juiste geldverstrekker die het beste aansluit bij jouw wensen en financiële mogelijkheden. We zorgen ervoor dat het bemiddelingsproces soepel verloopt zodra we weten welke geldverstrekker het beste bij je past.