Over ons

Adviseurs met hart
voor jouw zaak!

Wij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunt voor financiële zaken. Financiële dienstverlening draait om mensen. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je en zetten zich in voor een goed advies. Het begint met een gesprek om je persoonlijke situatie te begrijpen. Op basis daarvan zoeken we naar de beste oplossing voor jou.

Dit vereist veel kennis, ervaring en actuele marktkennis. We kunnen je verzekeren dat onze adviseurs aan deze eisen voldoen. Ze blijven voortdurend up-to-date door regelmatig te studeren, zodat ze je van het beste advies kunnen voorzien.

Kort gezegd, we doen er alles aan om je van dienst te zijn en geen enkele kans onbenut te laten.

Onze professionals

Almar Scholtus

Adviseur Hypotheken

Almar heeft meer dan 20 jaar ervaring in hypotheekadvies, waarvan de laatste jaren werkzaam als hypotheekadviseur bij ’t Zeeuwse Hypotheek Huys. “Ik vind het prettig om de klanten in het prachtige Zeeuwse te kunnen bedienen, met onze persoonlijke benadering.”

Martin Corstanje

Directeur/Adviseur

Martin heeft ruim dertig jaar ervaring in de verzekeringen als adviseur. In het jaar 1999 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer. “Wij staan voor betrouwbaarheid. Ik geef graag een deskundig advies dat de klant gerichte oplossingen biedt voor zijn of haar vraagstukken.”

Marianne van Spronsen-Geluk

Relatiebeheerder Hypotheken

Marianne werkt al ruim 15 jaar bij ’t Zeeuwse Hypotheek Huys in Yerseke. Zij is het eerste aanspreekpunt van onze klanten. “Ik sta altijd voor je klaar om je financiële vraagstukken goed te kunnen beantwoorden en je in het hypotheek- en verzekeringstraject zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Helen van Zutphen

Relatiebeheerder Hypotheken

Vanaf 2020 is Helen werkzaam bij ’t Zeeuwse Hypotheek Huys als Relatiebeheerder Hypotheken. Ze onderhoudt contacten met klanten, geldverstrekkers en maatschappijen. “Een duidelijke en heldere communicatie naar de klant vind ik erg belangrijk. De klant kan altijd bij ons terecht.”

Robin Loopik

Adviseur Hypotheken

Na de afronding van zijn studie in 2007 is Robin gelijk bij Corstanje Assurantiën/’t Zeeuwse Hypotheek Huys gaan werken. “Klanten moeten zich op hun gemak voelen en met een tevreden gevoel terugkijken op het adviestraject. Het uitleggen van moeilijke thema’s in begrijpelijke taal is hierbij erg belangrijk.”

Wim Francke

Adviseur Hypotheken

Wim doet dit werk al meer dan 25 jaar. In 2017 heeft hij de overstap gemaakt naar Corstanje Assurantiën/’t Zeeuwse Hypotheek Huys, waar zijn werkzaamheden vooral bestaan uit het adviseren en bemiddelen in hypotheken. “Ik probeer duidelijk en rustig de complexe materie uit te leggen. Op deze manier proberen we de klant te ontzorgen.”

Saskia van Lien

Relatiebeheerder Hypotheken

Sinds 2023 is Saskia werkzaam bij ’t Zeeuwse Hypotheek Huys als relatiebeheerder hypotheken. Ze draagt zorg voor het verwerken van de documentatie en onderhoudt contact met de betrokken partijen. “Ik vind het belangrijk dat een klant zich welkom en vertrouwd voelt bij ons. Klantvriendelijkheid is voor mij erg belangrijk.”

Onze werkwijze

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten en we willen je graag informeren over wat we doen, waarbij jouw belangen voorop staan, en hoe onze beloning is geregeld.

Je kunt de relevante documenten hier downloaden en bekijken.