Starter

Starten zonder zorgen

Wanneer je je allereerste woning gaat kopen, ben je op de huizenmarkt een starter. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of je nog bij je ouders woont of al een tijdje huurt, de eerste stappen die je zet op de huizenmarkt maak je altijd als starter. Als starter kun je vaak nog alle kanten op. Je hebt immers in het verleden nog geen woningen in je bezit gehad, dus voor de wet- en regelgeving begin je met een schone lei. Vooral als starter is het heel erg belangrijk dat je juist nu de goede keuzes maakt, omdat dit het begin is van een belangrijke financiële carrière. Wij helpen je graag met het maken van deze belangrijke keuzes.

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys voor jou kan betekenen? Maak een afspraak waarin we jouw mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening.

Voor jou lopen we graag een stapje harder

Snel op gesprek

Altijd vakkundig advies

Waarom een woning kopen?

Wanneer je nog thuis bij je ouders woont, komt er een keer een moment waarop je de beslissing maakt om op jezelf te gaan wonen. Wanneer je deze beslissing genomen hebt zijn er 2 opties: een woning kopen of een woning huren. Uiteraard hebben beide opties voor- en nadelen.

Wanneer je een woning gaat huren, zal deze woning nooit van jezelf worden. Iedere maand moet je een huurbedrag betalen, wat ieder jaar verhoogd zal worden. Wanneer je vandaag de dag een woning koopt, ben je verplicht om de hypotheek binnen 30 jaar aan de bank terug te betalen. Dit betekent dat de woning na 30 jaar helemaal van jou is en je ermee mag doen en laten wat je wilt.

Het grootste voordeel van een woning kopen, is dus de waarde die je in 30 jaar tijd opbouwt. We zien het tegenwoordig steeds vaker dat de maandelijkse huur die men voor een woning betaalt, hoger is dan de hypotheeklast die men maandelijks gaat betalen wanneer men een woning koopt. In veel gevallen is het dus goedkoper én bouw je een grote spaarpot op.

Natuurlijk zitten er ook risico’s aan het kopen van een woning. Zo kan bijvoorbeeld de rente naar verloop van tijd veranderen, of kan wet- en regelgeving worden aangepast. Ook wanneer je wilt verhuizen, zul je de woning eerst moeten verkopen. Wanneer je beslist om een woning te gaan kopen, is de kans groot dat je hier een hypotheek voor af moet sluiten.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat jouw belang altijd centraal. Wij willen je graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin jij als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

Hier kun je de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:

Een woning kopen is bij ons een leuke gebeurtenis

Wanneer je kiest voor hypotheekadvies van ’t Zeeuwse Hypotheek Huys, kun je rekenen op hoogwaardig advies en volledige begeleiding gedurende het hele proces. We nemen alle zorgen uit handen. Het kopen van een huis is een grote stap en moet vooral leuk zijn. Samen zorgen we ervoor dat de aankoop van je eerste huis een onvergetelijke en positieve ervaring wordt.