Onze diensten

Financiële dienstverlening

Ons kantoor is er voor jou, ongeacht je financiële situatie. Of je nu aan het begin staat, op zoek bent naar een nieuw huis, van je pensioen geniet, of een ondernemer bent, we zijn gespecialiseerd in financiële diensten die aan al jouw behoeften voldoen.

We vinden het belangrijk om je volledig te informeren over wat we doen en wat je kunt verwachten. Jouw tevredenheid staat altijd voorop. Daarnaast willen we helder zijn over hoe we worden betaald, zodat je een duidelijk beeld hebt. Kies hieronder jouw situatie en lees verder.

Wat is jouw situatie?

Ik ben starter

Lees snel meer

Starter en je wilt wat

Wanneer je je allereerste woning gaat kopen, ben je op de huizenmarkt een starter. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of je nog bij je ouders woont of al een tijdje huurt, de eerste stappen die je zet op de huizenmarkt maak je altijd als starter. Als starter kun je vaak nog alle kanten op. Je hebt immers in het verleden nog geen woningen in je bezit gehad, dus voor de wet- en regelgeving begin je met een schone lei. Vooral als starter is het heel erg belangrijk dat je juist nu de goede keuzes maakt, omdat dit het begin is van een belangrijke financiële carrière. Wij helpen je graag met het maken van deze belangrijke keuzes.
Lees verder

Ik ben doorstromer

Lees snel meer

Doorstromen zonder zorgen

Als je al een huis hebt maar wilt verhuizen naar een nieuwe woning, ben je wat we noemen 'doorstromer'. Het kan verwarrend zijn welke stappen je moet nemen. Het is daarom slim om eerst een gesprek te hebben met een financieel adviseur, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat er mogelijk is. Het is handig om te weten wat je kunt doen nadat je je huidige huis hebt verkocht. Misschien denk je er zelfs aan om niet te wachten tot je huidige huis is verkocht, maar wil je nu al een voorlopig koopcontract tekenen voor een nieuw huis. We helpen je graag met al deze vragen en keuzes.
Lees verder

Ik ben gepensioneerd

Lees snel meer

Zonder zorgen met pensioen

Wanneer je de respectabele leeftijd van 65 bereikt, ben je volgens de Nederlandse wet pensioengerechtigd. Momenteel verschuift de pensioenleeftijd maandelijks, waardoor de meeste Nederlanders uiteindelijk met pensioen gaan op 67-jarige leeftijd. Als je met pensioen bent, overweeg je mogelijk nog een paar keer te verhuizen. Een veelgestelde vraag is of het op deze leeftijd nog mogelijk en verstandig is om een huis te kopen. Goed nieuws, want er zijn nog steeds opties voor gepensioneerden om een woning te kopen en een hypotheek af te sluiten.
Lees verder

Ik ben ondernemer

Lees snel meer

Ondernemen zonder zorgen

Als ondernemer willen we je graag laten doen waar je het beste in bent, namelijk ondernemen! Het lijkt vaak zo dat iemand in loondienst makkelijker een hypotheek kan krijgen dan een ondernemer. Maar klopt dat wel? Als een ondernemer een hypotheek wil aanvragen, zijn er vaak veel financiële gegevens beschikbaar die iemand in loondienst gewoon niet heeft. Dus eigenlijk heeft een ondernemer vanaf het begin al veel inzicht in de financiële situatie.
Lees verder